ʻO 23 mau mea kuke kuke maikaʻi loa a me nā hāmeʻa kīhini hiki iā ʻoe ke kūʻai i ka wā Amazon Prime Day 2021

Ua koho kūʻokoʻa ʻia nā huahana āpau ma Bon Appétit e kā mākou mea hoʻoponopono.Eia nō naʻe, ke kūʻai ʻoe i nā waiwai ma o kā mākou mau loulou kūʻai, hiki iā mākou ke loaʻa nā komisina lālā.
Aia kahi manawa a me kahi e leʻaleʻa ai i ka hauʻoli haʻahaʻa.A laila aia ka manawa e paʻi.I kēia lā — eia, ʻo ka manawa hauʻoli o Amazon Prime Day 2021 — ke lawe nei i ka manawa, pēpē.Loaʻa iā mākou nā makana kīʻaha maikaʻi loa, mai ka Instant Pot ua mākaukau ʻoe e kūʻai i ka Le Creuset makemake ʻoe e nānā a hāwanawana "I kekahi lā".(Inā ʻoe e ʻimi nei i nā uku no nā mea pono kīhini i kēlā me kēia lā e like me nā spatula iʻa a me nā pahu mālama aniani, e hāʻawi pū mākou iā ʻoe i nā lawelawe.) Inā ʻaʻole ʻoe i kamaʻāina i ka hana ʻana o Amazon Prime Day, eia nā kumu: Ma ke kūʻai aku i ka lā āpau i kēia lā.E hoʻopuka ʻia ka spike paʻakikī i loko o 6 mau hola a kūʻai koke ʻia, no laila e nānā pono i nā mea i kūʻai ʻia i kēia manawa ke hoʻonui mākou i kēia pou.Me ka ʻole o ka liʻiliʻi, eia nā makana mea kuke maikaʻi loa no ke kūʻai ʻana i kēia lā a me ka lā ʻapōpō.ʻO nā mea maikaʻi a pau, ʻaʻohe fluff.
Ua hoʻohana ʻia kaʻu mea aloha 5200 no nā makahiki he 11 (11 mau makahiki!), a ʻoiai ua hoʻohana ʻia ia i loko o nā smoothies kokoke i kēlā me kēia lā (me nā ʻuala nut he nui a me nā haneli he nui), ua maikaʻi ke kūlana.ʻAʻole hiki ke kūʻai aku kēia mea hoʻohui ʻoihana ikaika, akā i kēia manawa hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka 49% hoʻemi ma ka lā lālā o Amazon Prime.
ʻO ka mea hoʻoponopono meaʻai kiʻekiʻe ʻo Christina Chaey makemake i ka ipu hao kila kila liʻiliʻi loa o Calphalon;Hiki i nā mea liʻiliʻi ke koho i kēia pūʻulu o nā ipu pua maʻamau ʻewalu mau ʻāpana.Hiki ke hoʻokomo ʻia kēia mau ʻāpana ʻekolu me ka hoʻomehana ʻaʻahu i loko o ka mea holoi kīʻaha a paʻa me nā Duxtop induction burners āu e kūʻai aku nei i kēia lā.
ʻAʻohe wahi barbecue waho?ʻO ka mea maikaʻi aʻe, ʻo ia kēia mea hoʻoheheʻe hao mai Le Creuset.E hoʻā wela, a laila kāpīpī ma luna o nā steaks, zucchini strips, a me nā mea ʻē aʻe e pōmaikaʻi ai i ka wela.
ʻO ka maʻamau, loaʻa i kahi mea kuke nui nā ʻāpana ʻaʻole pono ʻoe.Hāʻawi kēia ʻekolu i hoʻoponopono ʻia o nā pā palai ʻole he 30% i ka lā lālā o Amazon Prime, me nā mea pono wale nō: kahi pā 2-quart, pā palai 9.5-inihi, a me kahi pā palai 3-quart me kahi poʻi.Loaʻa i kēlā me kēia pā kahi uhi seramika PFOA ʻole a palekana ka umu a me ka broiler ma nā mahana a hiki i 600°F.
ʻO ka Temp IQ e pili ana i nā bele a me nā kī.ʻOiai e hoʻohana ana i ka mea wili palaoa cone e loaʻa ai ka mānoanoa wili kūpono, e wela i kāu kīʻaha espresso ma ka pā wela, a laila e hahau i ka huʻa siliki maikaʻi loa a huki i kahi kīʻaha.ʻAʻole hiki ke hoʻemi ʻia kēia mea nui a nani loa-a i kēia manawa, he 33% ka uku hoʻemi.
No kekahi kumu, ua like like ʻo Weber me Good Grill.Hoʻomaʻamaʻa koke kēia ʻano hoʻohālike propane hilinaʻi, loaʻa kahi pahu hao hoʻohuli ʻia (e huli ʻia i ka ʻaoʻao liʻiliʻi no nā meaʻai liʻiliʻi e like me nā mea kanu a me nā ʻōpae), a ua maʻalahi ka hui ʻana.
Makemake mākou i ka crispy, akā i kekahi manawa makemake mākou i crispy, crispy, a crispy.E hoʻāʻo i kahi mea palai hau.ʻO kēia umu convection mini he 37% ka uku ma ka Amazon Prime Membership Day.E puhi ʻo ia i ka ea wela a puni kāu ʻuala ʻuala, moa holoʻokoʻa, a i ʻole nā ​​pua broccoli a hiki i ka ASMR-level crunch.
Inā ʻōlelo ʻoe "Aloha au iā ʻoe" ma o ka palaoa, e ʻoluʻolu e ʻike i ka KitchenAid Stand Mixer Spaghetti Attachment.Aia i loko o ka pahu kahi huila, kahi ʻoki spaghetti a me kahi ʻoki spaghetti.
I kēlā me kēia manawa e kū ai ʻoe i ka hale kūʻai, aia kahi ala ʻē aʻe e hoʻopiha ai i kāu kaʻa kūʻai me nā pūʻolo nui o La Croix.ʻO ia ʻo SodaStream, hiki i ka lā lālā o Amazon Prime ke hauʻoli i ka 42%.
Inā ʻaʻole paʻakikī nā ilo i loko o ka compost iā ʻoe, e noʻonoʻo i ke ala o ka lepo momona.ʻO kēia ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i kāu ʻōpala meaʻai ikaika mai Vitamix.E hoʻohui i ka lepo o luna o nā mea kanu maloʻo me ka lepo potting a hoʻohui i kāu māla lāʻau ulu.
Hiki i ka 6-quart Instant Pot Duo Plus ke hoʻokō i kāu mau pono āpau me ka ʻole o nā hiʻohiʻona.ʻO ia ka mahu, hoʻoulu, kuke i ka laiki, sous-vide kuke, hana i ka yogurt a me ka wela i ka meaʻai.ʻAʻohe ona hana hoʻomoʻa keke, no ka mea, ke kālua mau nei ʻoe iā lākou i ka umu maoli, ʻeā?ʻO ʻeono mau kuata ka nui blonde o ka hapa nui o nā mea kuke: kūpono ia i ka hapa nui o nā ʻāpana ʻehā me kahi wahi liʻiliʻi.Mālama iā 50% ma kēia Amazon Prime Day.
ʻO kaʻoiaʻiʻo o ka nui o ka'ōmole waina he meaʻino a hoʻomāinoino no ka poʻe e noho hoʻokahi.I kekahi manawa, makemake wale ʻoe i ke kīʻaha o ka ʻaina ahiahi me ka hopohopo ʻole inā hewa ka waina ma mua o ka pau ʻana o ka inu ʻana.Komo i Kolavin.ʻAʻole like me ka pale kino maʻalahi (a maikaʻi ʻole) i hāʻawi ʻia e nā corks maʻamau, hoʻololi ʻo Coravin i ka waina me ka argon ke ninini ʻoe i ka waina e pale aku i ke koena o ka waina mai ka oxidizing.
I ka makahiki i hala, ua hoʻopuu maikaʻi kēlā me kēia o kāu mau hoaaloha i kā lākou ʻonika ʻōmaʻomaʻo a hoʻokomo i kahi ʻuala kahiko i loko o ka ipuhao.I kēia makahiki, hiki iā ʻoe ke hōʻike me kahi caprese i hoʻopiha ʻia me ka basil a me nā tōmato āu e ulu ai iā ʻoe iho.Hoʻoulu ka hydroponic LED light AeroGarden i nā mea kanu, nā ʻōmaʻomaʻo salakeke a me nā mea kanu ʻelima manawa wikiwiki ma mua o ka māla lepo, a hele mai me kahi pahu hua hoʻomaka e kōkua iā ʻoe.
Inā ʻaʻole ʻoe i ʻike i ka pahi kīʻaha maikaʻi loa, ua like ia me ka hoʻolōʻihi ʻia o kou lima a hiki ke lawe ʻia i Airbnbs, e noʻonoʻo iā Missen.ʻO nā pahi o kēia brand he waiwai maikaʻi loa ia no ke kālā, akā i kēia lā a me ka lā ʻapōpō, e hauʻoli i kahi hoʻemi 20% hou.
IMHO, he mea kūpono ke ʻano kuke ʻai sous-vide no ka hoʻopau ʻana i nā steaks laʻe ma luna o ka skillet hao me ka ʻole o ka hoʻāla ʻana i ke ahi.E hoʻokomo i ka steak i loko o kahi ʻeke maloʻo (a i ʻole kekahi o nā Stashers, i kūʻai ʻia hoʻi!) A me nā mea ʻala, a laila hoʻomau i kāu hana, no ka mea, ua kuke ʻia ka loko i ke kala ʻulaʻula maikaʻi.E hoʻopau koke i ka wela i ka pā a pau ʻoe.ʻAʻole pono ke kipa ʻana o ke keʻena kinai ahi.
Hiki iā ʻoe ke kapa iā ʻoe iho he kanaka kope inā ʻaʻole ʻoe e hoʻopaʻa pono i nā koena paʻi Farani i loko o nā pōʻai concentric liʻiliʻi o ka wai 195°F?Hāʻawi ka gooseneck kettle i ka mahana a me ka pololei o ka ninini ʻana i koi ʻia no ka hana ʻana i ke kakahiaka nui.
Hiki i nā mea kuke lohi ke keʻakeʻa i kāu hōʻiliʻili ʻana i nā mea kuke.ʻAʻole nani ʻo ia, akā he mea hilinaʻi a ʻoluʻolu hoʻi.E hoʻokomo i hoʻokahi i kēia manawa, a i ka wā e hoʻi hou ai ke kau sopa, e mākaukau ʻoe.
ʻAʻole hiki i nā ʻōpala meaʻai ke hoʻohālikelike i ka mea hoʻomaʻemaʻe ʻuʻuku iRobot Roomba.Eia hou, hiki iā ʻoe ke haʻi aku i kāu hoa noho ua mākaukau ʻoe me ke ala ʻole.
Hiki i ka umu maika'i ke hana i kekahi mea a ka umu maoli.Hiki i ka pizza holoʻokoʻa 12-inihi ke komo pono i loko o kēia umu wela loa, nona ka convection, grilling, a me nā hana baking.Mālama iā 35% ma kēia Amazon Prime Day.
ʻAʻohe kumu e hoʻomaha ʻole ai kāu kīhini home e like me ka lumi kuke ʻoihana-ma lalo o kou mau wāwae.I ka Lā Nui, e mālama i $20 ma kēia moena a hoʻomaha i kou kua i ka wā e kālua ai, a i ʻole e waiho ma ka ʻaoʻao o ka lua i mea e nani ai ka holoi kīʻaha.
Ke hilinaʻi nei ka luna hoʻoponopono kikohoʻe ʻo Amanda Shapiro i kahi pahu like mai ka Meherwan Irani's Spicewalla;pela no oe.A i ʻole, hiki iā ʻoe ke pani i nā mea ʻala ma ka home o kou mau mākua me ka lā pau e pili ana i kou makahiki hānau…a i ʻole nā ​​mea ʻelua!
He ʻakaʻaka ka mīkini hau $550.He 450 USD mea hana hau?Ke hoʻolohe nei au….ʻAe, ʻoi aku ka nani o kēia mīkini hau, akā hana ʻo ia i ka "hau maikaʻi", ʻo ia hoʻi, ka hau ʻūlū, ʻoluʻolu, a me ka hanu a ka poʻe e ʻimi nei.Inā ʻoe e hoʻolālā e hana i kahi kūʻai pono ʻole akā kūpono loa i kēia lā lālā Amazon Prime, pēlā nō.
Ma ka hoʻopaʻa ʻana iā lākou i loko o kahi pahu hau ʻole i uhi ʻia, hiki ke mālama maikaʻi ʻia kēia mau ʻāpana moa.Pono ka mea kūʻai nui i hoʻokahi o ia mau mea, a makemake kekahi i ka sous vide: E hoʻohana i ka mīkini sous vide (kūʻai pū ʻia) e hoʻokomo i kahi ʻeke i loko o ka ipu hao a pau ka ʻaina ahiahi.
© 2021 Condé Nast.Ua mālama ʻia nā pono āpau.Ma ka hoʻohana ʻana i kēia pūnaewele, ʻae ʻoe i kā mākou ʻaelike mea hoʻohana a me nā kulekele pilikino, ka ʻōlelo kuki, a me kāu kuleana pilikino Kaleponi.Ma ke ʻano o kā mākou hui pili me nā mea kūʻai aku, loaʻa paha iā Bon Appétit kahi ʻāpana o nā kūʻai mai nā huahana i kūʻai ʻia ma o kā mākou pūnaewele.Me ka ʻae ʻole o Condé Nast i kākau mua ʻia, ʻaʻole hiki ke kope ʻia, hāʻawi ʻia, hoʻouna ʻia, hūnā a hoʻohana ʻia nā mea ma kēia pūnaewele.Koho hoʻolaha


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2021